Chef-kok Brian van de Steeg laat zich inhuren als privé-kok op locatie. BRIAN Cooking onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit en verrassende gerechten die gedurfd geserveerd worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van biologische, verse producten die bij voorkeur seizoensgericht zijn. Laat uw zintuigen strelen en geniet van een gezellige en culinair hoogstaande beleving bij u op locatie.
LUXE LUNCH, CULINAIR MEERGANGEN DINER, WALKING DINNER,
21 DINNER OF LUXE AMUSES - ZAKELIJK & PARTICULIER
‘Mijn beroep is nooit een keuze geweest, ik ervaar het als een roeping - van jongs af aan ben ik al bezig geweest met koken’
Met ruim 15 jaar ervaring als chef-kok in hoog aangeschreven hotels en restaurants (o.a. bekroond met de Michelin ster en BIB Gourmand) heb ik de juiste ervaring op zak. Ik ben van nature gedreven, creatief, daadkrachtig met een groot geloof in mensen en passie voor mijn vak.